13 mars 2008

NS-03: Treet (Linnea)

En historie om en god verden

Jeg jobber på en sommerleir om sommeren, Flathead Lutheran Bible Camp. Den siste sommeren hadde jeg ei jente som heter Tory og hun var 10 år gammel. Tory hadde et leketøy som var en hest. Hesten hette Barbaro fordi det var en hest i Kentucky Derby som hett Barbaro. Tory tok Barbaro overalt i leiren. Alltid. Hver dag. Barbaro spiste frokost, lunsj og middag med oss. Barbaro satt på stranden når Tory svømte i innsjøen. Om natta sov Barbaro med Tory i hytta vår.

På onsdag, oppfattet vi at Barbaro var savnet. Han var ikke i hytta og Tory visste ikke hvor hesten var. Dette var et stort problem. Tory begynnte å gråte. De andre jentene prøvde å hjelpe men de kunne ikke finne Barbaro. Tory fortsatte å gråte. Vi spørte alle de andre om de hadde sett en leke hest men de hadde ikke det. Fremdeles gråt Tory.

Endelig, etter middag, fant Kaila oss. Kaila er vennen min som også jobber på leiren. Hun lurer på om hesten som var under et håndkle var Barbaro. Det hadde regnet så noen hadde hentet dem inn så de ble tørre. Det var Barbaro! Tory stoppet å gråte og hadde et stort smil på ansiktet! Alle var veldig glade for at hesten hadde vært funnet. Nå kunne vi forsette med de morsomme aktivitetene på leiren!

Ingen kommentarer: