17 mars 2008

NS-03: Treet (Lissi)

En gang var det ei kvinne. Hun hadde giftet seg med mannen sin for tjue år siden. Hun var fremdeles forelsket i ham. De hadde to barn sammen, ei datter og en sønn. Begge to gikk på skole hver dag.

En dag gikk hun til skolen til barna for å hjelpe i klassen til sønnen. Hun var veldig hjelpsom og alle barna likte henne veldig godt, og hun likte barna. Da hun ble ferdig med å hjelpe tok hun handen til sønnen. Hun kikket ned på sønnen og merket at diamanten fra ringen hennes ikke var der. Hun var veldig trist fordi ringen var betydningsfull for henne. Så bestemte hun seg for å fortelle læreren at hun hadde mistet diamanten, og hun trodde at hun ikke skulle se den lenger.

Neste dag ringte telefonen. Det var læreren til sønnen! Etter at hun gikk hjem fant vaktmesteren en diamant. Han brakte diamanten til rektoren. Og neste morgen, da læreren ankom skolen, fortalte rektoren at en diamant var i klasserommet. Læreren var veldig spent og rett etter ringte hun til kvinna. Kvinna fikk en følelse at verden var god.

Ingen kommentarer: